Miskolci Egyetem Bölcsészettudományi Kar, Antropológiai és Filozófiai Tudományok Intézete
KULTURÁLIS
ANTROPOLÓGIA
TANSZÉK
HALLGATÓK
KÉPZÉS
FELVÉTELI
ENGLISH
25 éves a kulturális antropológia oktatása Miskolcon

25 éves a kulturális antropológia oktatása Miskolcon
2018. november 24.

Konferencia, megemlékezés és kötetlen öregdiák találkozó a miskolci Kulturális és Vizuális Antropológiai Tanszék létrejöttének 25. évfordulója alkalmából a Miskolci Egyetemen. Gyertek el, találkozzatok a volt csoporttársaitokkal, oktatóitokkal, tudjátok meg, mi történt az elmúlt évek során a miskolci tanszékkel! Elevenítsük fel együtt az elmúlt 25 év legjobb pillanatait!

REGISZTRÁCIÓ

A rendezvényen való részvétel elektronikus regisztrációhoz és a részvételi díj (önköltség) átutalásához kötött.

A részvételi díj tartalmazza az egésznapos rendezvényen történő részvételt, egy jubileumi emlékpoharat, a frissítők, valamint az esti svédasztalos vacsora költségeit, de nem tartalmazza az ebéd költségét.
Ha szeretnéd anyagilag is támogatni a rendezvényt, vásárolj támogató jegyet, melyhez egy apró ajándék is jár!

Regisztrálni 2018. november 10-ig lehet. Kérünk mindenkit, hogy a határidőn belüli regisztrációval segítse a szervezők munkáját!

Az elektronikus regisztráció után a részvételi díjat az Aldebaran Kutatóműhely MKB Bank Rt. 10300002-25511198-00003285 számlájára (külföldi utaláshoz IBAN kód: HU24 1030 0002 2551 1198 0000 3285) kérjük átutalni, lehetőleg néhány napon belül. A közleménybe a következő szöveget kell írni: KVAT25 részvételi díj, befizető neve (pl. KVAT25 részvételi díj, Kiss János). Az átutalás után néhány nappal e-mailben visszaigazolást küldünk, hogy regisztráltuk a jelentkezést. A jelentkezés ekkor válik érvényessé.

TÖLTSD KI A REGISZTRÁCIÓTA pénzügyi lebonyolítást az Aldebaran Társadalomtudományi Kutatóműhely végzi, melynek tagjai a tanszék jelenlegi és volt oktatói, hallgatói.

Ha bármilyen kérdésed, észrevételed van a regisztrációval, vagy a befizetéssel kapcsolatosan, kérjük írj a kvat25@gmail.com e-mail címre.

PROGRAM

A rendezvény tervezett programja

TÁMOGASD A RENDEZVÉNYT!

Várjuk volt hallgatóink támogatását. Támogasd a rendezvény lebonyolítását önkéntes munkával, segítséggel a szervezés ideje alatt, vagy korábban érkezve közvetlenül az esemény előtt! Támogasd a rendezvényt tárgyi adományokkal, szolgáltatással a szervezés folyamán! Minden kis segítségnek örülünk, minden támogatást örömmel fogadunk!

Ha az alábbi lista valamelyik pontjában szívesen a segítségünkre lennél vagy további ötleted van, írj a kvat25miskolc@gmail.com e-mail címre és felvesszük Veled a kapcsolatot!AKIK MÁR REGISZTRÁLTAK

Itt olvashatjátok azoknak a nevét, akik biztosan részt vesznek az eseményen. Ha Te is szeretnél közéjük tartozni, akkor a regisztrációnál engedélyezd a neved megjelenítését oldalunkon!

Kotics József, Dobák Judit, Lajos Veronika, Molnár Ágnes, Simon Zoltán, R. Nagy József, Török Zsuzsanna, Oláh Levente, Urbán Mihályné (Julika), Biczó Gábor, Peter Braun, Gulyás Gyula, Pozsony Ferenc, A. Gergely András, Nagy Károly Zsolt, Pozsonyi Márta, Páczelt Istvánné

Bognár Szilvia, Herczku Mihály Balázs, Kupcsik Helga Lívia, v.Mayer Péter, Kékegyi Dorottya, Csajbók Anita, Sípos Kornél, Polacsek Lajos, Juhász Anna Mária, Réti Györgyné (Zombori Ildikó), Réti György, Thomázy Tímea, Kántor Barbara, Deák Zsuzsa Villő, Szivák Fruzsina, Bende László, Kecskés Péterné (Tóth Gyöngyi), Izrók Daniella, Juhász Péter, Balla Tünde, Sütő Dávid Pelé, Magyari Márta, Szabó Henriett, Kassai Endre, Bogdányi Otília, Ruszkai Nóra, Madarász Györgyi, Nagy István, Szőlősi Péter, Fábián Cecília, Lates Veronika, Tóth Imre, Bán Dávid, Kocsis Gábor András, Majorszki András, Nagy Zsófia, dr. Tarrné Bakó Szilvia Judit.

VELÜK MÁR BIZTOS TALÁLKOZUNK 2018. NOVEMBER 24-ÉN!